HVAC Equipment
Security
  • DSC
Industrial Refrigeration
Fire Suppression
Retail Solutions
Building Automation and Controls
Fire Detection

Wereldwijde Map

HVAC Equipment
Security
  • DSC
Industrial Refrigeration
Fire Suppression
Retail Solutions
Building Automation and Controls
Fire Detection

Wereldwijde Map

Totaaloplossingen om mensen, installaties en middelen te beschermen

Ga verder dan beveiliging

Bij Johnson Controls is onze visie een wereld die “veilig, comfortabel en duurzaam is”—en onze brede serie innovatie beveiligingsproducten en -diensten richt zich op wat u nodig hebt om mensen, installaties en middelen veilig te maken.

Wij bieden alles van toegangscontrole tot inbraakpreventie, van videobewaking tot cybersecurity. Als bedrijf dat actief is in meer dan 150 landen met een wereldwijde serie partners, benutten wij de nieuwste technologieën om onze producten en diensten te integreren in complete, holistische oplossingen. Wij maken veiligheid maximaal, verbeteren de efficiëntie en zorgen voor bedrijfscontinuïteit, terwijl we tegelijk voortdurend bezig zijn met innovatie om toonaangevende oplossingen te bieden.

Toegangscontrole

Beveilig de toegang voor personen, plaatsen en eigendommen in elke commerciële, winkel-, openbare of bedrijfsomgeving.

Meer informatie
employees walking in the lobby of office building

Aanbevolen oplossingen

Aanbevolen oplossingen

Met oplossingen voor elektronische toegangscontrole heeft u de mogelijkheid om de toegang tot kritische zones en faciliteiten te beperken.

Vind een complete reeks oplossingen voor fysieke toegangscontrole om de fysieke bedrijfsbeveiliging in kritische locaties te verbeteren.

Laat de professionals bij Johnson Controls de toegang tot uw gebouw beheren, zodat u zich kunt richten op het leiden van uw bedrijf.

Elektronische toegangscontrole van enkele, meerdere en externe faciliteiten kan nu eenvoudig worden beheerd via internet.

Aanbevolen producten

Aanbevolen producten

Onze geavanceerde technologieën voor toegangscontrole bieden een op maat gemaakte beveiligingsinfrastructuur in combinatie met de middelen om gegevens van medewerkers nauwkeurig te volgen en te analyseren.

Beveilig de moeilijkste en meest complexe gebouwen met onze robuuste deurcontrollers, lezers, draadloze sloten, badge-oplossingen en nog veel meer.

Beveilig de moeilijkste en meest complexe gebouwen met onze robuuste deurcontrollers, lezers, draadloze sloten, badge-oplossingen en nog veel meer.

Family spending quality time in the living room

Inbraakdetectie

Wij bieden een compleet aanbod van inbraakbeveiligingsoplossingen, van detectoren tot signaleringsapparaten.

Meer informatie

Aanbevolen oplossingen

Aanbevolen oplossingen

Het beschermen van uw bedrijf is onze hoogste prioriteit. Ervaar permanente bedrijfsbeveiliging met onze binnendringings- en inbraakalarmen.

Help uw medewerkers te beschermen met persoonlijke beschermingsoplossingen van Johnson Controls. Onze paniekknoppen helpen uw medewerkers te beschermen in een noodsituatie.

Beveilig de grenzen van eigendommen en beheer verkeersstromen veiliger door uw faciliteit veiliger te maken van de buitenkant.

Aanbevolen producten

Aanbevolen producten

Toonaangevende draadloze beveiligingsapparaten zoals meldcentrales, beveiligingsmelders en sensoren met PowerG-technologie beveiligen faciliteiten met de meest veeleisende partitioneringsvereisten.

Bedrade en draadloze residentiële beveiligingsapparaten met sterk versleutelde technologie en PIR-detectiealgoritmes voor het elimineren van cyberaanvallen en valse alarmen.

PowerG draadloze beveiligingsapparaten voor grote en complexe commerciële installaties bieden connectiviteit met een groot bereik, minimale valse alarmen en andere voordelen van traditionele bedrade systemen, zonder de rompslomp van kabels.

Versterk uw beveiligingsnetwerk met onze LTE-alarmcommunicatoren en ontvangers voor bewakingsstations die zelfdiagnose uitvoeren en kritieke fouten rapporteren met behulp van zelf ontwikkelde software.

Videobewaking

Voor een veiligere, slimmere wereld.

Meer informatie
man monitoring video surveillance videos

Aanbevolen oplossingen

Aanbevolen oplossingen

Wij bieden een breed portfolio van videomonitorsystemen, rek-hardware, kasten en meer om uw videobewakingscentrum compleet te maken.

Het volledige spectrum van videocameratechnologie in alle formaten, om exact de oplossingen te bieden die u nodig heeft.

Door uw videobeveilingssystemen op een nieuwe en slimmere manier te integreren, kunnen wij u helpen om bedrijfsintelligentie op een hoger plan te brengen.

Verbind uw videonetwerk naadloos met Johnson Controls voor een wereld van beheerde videodiensten met een toegevoegde waarde.

Futuristic building structure pattern

Wij begeleiden u graag naar de beveiligingsoplossingen die zinvol zijn voor uw organisatie en bestaande systemen.

Neem contact met ons op

Ontdek hoe alle systemen in uw gebouwen slimmer kunnen

cityscape

Gebouwautomatisering en regelaars

Intelligente oplossingen om continue verbetering in efficiëntie en productiviteit te genereren.

rooftop of glass building

Digitale oplossingen

Energieverbruik optimaliseren en de energievraag verlagen.

parking lot stairwell

Branddetectie

Oplossingen en producten om mensen en installaties te helpen beschermen.

Wij zijn Johnson Controls