HVAC Equipment
Security
  • DSC
Industrial Refrigeration
Fire Suppression
Retail Solutions
Building Automation and Controls
Fire Detection

Wereldwijde Map

HVAC Equipment
Security
  • DSC
Industrial Refrigeration
Fire Suppression
Retail Solutions
Building Automation and Controls
Fire Detection

Wereldwijde Map

Datacenters

Slimmere, veiligere en veerkrachtigere datacenters mogelijk maken

In de 21e eeuw legt elke organisatie, groot of klein, meer dan ooit grote nadruk op data. Data groeit exponentieel en het is voor alle bedrijven essentieel geworden dat het op ieder moment beschikbaar is. Hierdoor is de behoefte ontstaan aan gespecialiseerde faciliteiten voor data-opslag, die zonder onderbreking 24 uur per dag operationeel zijn en beschikken over de allermodernste mogelijkheden voor databescherming.

Houd uw data veilig en beveiligd

Nu er in 2020 naar schatting 50 miljard verbonden apparaten zullen zijn, staat de industrie voor een enorme uitdaging en deze groeit dan ook met ongekende snelheid. Datacenters en telecom-hubs zijn essentiële onderdelen van onze economie geworden. Deze zijn 24 uur per dag, 365 dagen per jaar operationeel. Eén minuut downtime kan enorme, zelfs catastrofale gevolgen hebben. Dat is veel om rekening mee te houden, zeker als je hier economische schommelingen, bedrijfsgroei, nieuwe toepassingen en cloud computing aan toevoegt.

Door gebruik te maken van meer dan 130 jaar ervaring op het gebied van gebouwefficiëntie, veiligheid en beveiliging heeft Johnson Controls een uniek pakket ontwikkeld waarmee het honderden datacenters en vele andere soorten kritieke faciliteiten overal ter wereld ondersteunt. We hebben ons in de loop der tijd ontwikkeld en ons bedrijf getransformeerd en we begrijpen de uitdagingen waar vooruitstrevende bedrijven mee te maken hebben. Of het nu gaat om traditionele of modulaire constructies, beheer en onderhoud, of elk ondersteuningsniveau daartussen, wij ontwikkelen graag een optimale oplossing voor één of meerdere locaties van uw datacenter: betrouwbaar, duurzaam en kosteneffectief.
Het is een oplossing die de benodigde controle, flexibiliteit en beveiliging biedt om de groeiende hoeveelheden data te kunnen beheren. We zijn uw partner voor beveiliging en efficiëntie van uw datacenter gedurende de hele levenscyclus.


Slimme en veilige oplossingen voor datacenters

Organisaties krijgen tegenwoordig te maken met uitdagingen zoals stroombeheer, koeling of beveiliging. Om deze te overwinnen proberen ze daarom steeds meer te outsourcen voor effectief databeheer. De afgelopen decennia heeft dit geleid tot het creëren van ‘mega-datacenters’ die door IT- en internetgiganten zijn gebouwd. Datacenters hebben zich ontwikkeld van traditionele, kleine serverruimtes op locatie tot gigantische, gevirtualiseerde, speciaal voor dit doel gebouwde co-locaties met een capaciteit van 15 MW. Het wordt een steeds grotere uitdaging om de volledige bescherming en beveiliging van de locatie te garanderen. Er wordt steeds meer data gecreëerd, verplaatst, opgeslagen en verbruikt. In combinatie met de absolute afhankelijkheid van de beschikbaarheid van datacenters brengt dit een aantal grote uitdagingen met zich mee.

Johnson Controls heeft een uniek, uitgebreid portfolio van geïntegreerde oplossingen. We kunnen datacenters voorzien van de juiste producten en diensten om ze tegen deze uitdagingen te beschermen en beveiligen. Onze oplossingen helpen onderbrekingen van datacenters te verminderen en te voorkomen, de veiligheid van data en apparatuur te verbeteren en het milieu te  beschermen. Aan deze operationele eisen moet zo efficiënt mogelijk worden voldaan om kosten te besparen en om ervoor te zorgen dat datacenter-providers zich kunnen ontwikkelen en kunnen groeien.

Johnson Controls brengt toonaangevende merken samen onder één dak met een uitgebreid portfolio aan oplossingen voor slimme, veilige en duurzame gebouwen. Ons ongeëvenaarde spectrum aan innovatieve producten wordt aangevuld met expertise op het gebied van installatie, service en systeemintegratie. Johnson Controls is een toonaangevend bedrijf op het gebied van datacenterintelligentie, betrouwbaarheid, efficiëntie en beveiligingsoplossingen en heeft het meest uitgebreide serviceaanbod. In de basis gaat onze belofte over het leveren van innovatie die het leven van de mensen en de wereld beter maakt.

Ons uitgebreide en veelomvattende portfolio van oplossingen voor datacenters

 
Bekijk de infographic (EN)

De datacenters van Johnson Controls maken de groei van de industrie mogelijk en helpen zo het leven van de mensen te verbeteren.

Neem contact met ons op

Wij zijn Johnson Controls