HVAC Equipment
Security
  • DSC
Industrial Refrigeration
Fire Suppression
Retail Solutions
Building Automation and Controls
Fire Detection

Wereldwijde Map

HVAC Equipment
Security
  • DSC
Industrial Refrigeration
Fire Suppression
Retail Solutions
Building Automation and Controls
Fire Detection

Wereldwijde Map

Over ons
Informatie over Johnson Controls
De toekomst wordt vandaag gebouwd en als het aan Johnson Controls ligt, wordt die toekomst productiever, veiliger en duurzamer. We maken intelligente gebouwen, efficiënte energieoplossingen, een geïntegreerde infrastructuur en innovatieve transportsystemen die naadloos samenwerken om de belofte van slimme steden en gemeenschappen waar te maken. Onze belofte draait om innovaties die het leven van mensen — en de wereld — beter maken.
Johnson Controls is een wereldwijd toonaangevend bedrijf dat zich met diverse technologieën richt op verschillende industrieën en tal van verschillende soorten klanten bedient in meer dan 150 landen. Onze toewijding aan duurzaamheid bleek al bij onze oprichting in 1885, na de uitvinding van de eerste elektrische kamerthermostaat. Via een strategische focus op onze gebouwen en energiegroeiplatforms willen wij onze klanten succesvol maken en meer waarde leveren aan al onze aandeelhouders. 

Op onze site kunt u zien hoe onze innovatieve oplossingen de toekomst van efficiënte steden aansturen.

Onze waarden

Integriteit staat voorop
We beloven eerlijkheid en transparantie. We hanteren de hoogste integriteitsnormen en komen onze beloften na.
Doelgericht
We geloven in succes door goed te doen en door het als onze taak te zien om de wereld om ons heen beter te maken met onze oplossingen, onze betrokkenheid bij de gemeenschap, onze manier van zakendoen en ons streven mens en milieu te beschermen.
Klantgedreven
Ons streven is om een win – win situatie te creëren met onze klanten. Onze langdurige strategische relaties bieden unieke inzichten en de mogelijkheid om uitzonderlijke klantervaringen en oplossingen te leveren.
Toekomstgericht
Onze cultuur van innovatie en voortdurende verbetering stimuleert ons de dagelijkse uitdagingen aan te gaan en voortdurend te vragen ‘En wat gaan we nu doen?’.
Eén team
We zijn één team, dat doelbewust samenwerkt om oplossingen te creëren die de wereld vooruit helpen.

Dow Jones Sustainability Indexes