HVAC Equipment
Security
  • DSC
Industrial Refrigeration
Fire Suppression
Retail Solutions
Building Automation and Controls
Fire Detection

Wereldwijde Map

HVAC Equipment
Security
  • DSC
Industrial Refrigeration
Fire Suppression
Retail Solutions
Building Automation and Controls
Fire Detection

Wereldwijde Map

Transport en logistiek

Zorgen dat uw supply chain-netwerk voldoet aan de steeds toenemende vraag naar beveiliging

Handelsroutes worden tegenwoordig steeds complexer en veeleisender, met als resultaat dat alleen de meest veerkrachtige en flexibele beveiligingsoplossingen verlies in de supply chain kunnen voorkomen, infrastructuur kunnen beschermen en de veiligheid van medewerkers kunnen waarborgen.

Beveiliging en duurzaamheid voor wereldwijde supply chains

Vrij verkeer van goederen, services en mensen is uiterst belangrijk voor de wereldeconomie en ons dagelijks leven. Daarom moeten duurzame beveiligingsconcepten in elke fase van de supply chain en in het hele logistieke proces worden geïntegreerd.

truck

Flexibele en beveiligde logistieke oplossingen

Vrij verkeer vormt een grote uitdaging voor beveiliging. Logistiek is van nature een kwetsbaar voorkeursdoel voor criminelen en terroristische aanslagen. Tegenwoordig zijn luchthavens, havens en logistieke centra waakzamer dan ooit.

Transportbedrijven moeten over de hele wereld een duurzame en efficiënte service bieden zonder de beveiliging te verwaarlozen. De uitdaging voor de hele sector is om verlies te voorkomen terwijl de flexibiliteit en procesefficiëntie wordt vergroot.

Logistics

Wat u kunt verwachten van Johnson Controls

Johnson Controls helpt zijn klanten zich aan te passen aan de eisen van een voortdurend veranderende wereld. Johnson Controls is een innovatieve sectorleider op het gebied van technologie voor gebouwen en faciliteiten, plus brandpreventie en beveiligingssystemen. Met een combinatie van unieke expertise en wereldwijde hulpbronnen bieden we aangepaste beveiligingsoplossingen voor mensen en gebouwen overal ter wereld. Juridische eisen worden verscherpt en er ontstaan nieuwe risico's, maar Johnson Controls leidt voortdurend de weg naar nieuwe technologieën en oplossingen terwijl het zorgt dat zijn klanten altijd een streepje voor hebben.

containers

infographic

Onze uitgebreide aanpak voor wereldwijde supply chains

 
Bekijk de infographic (EN)

We helpen u bij het verzorgen van meer comfort, veiligheid en beveiliging bij uw transport- en logistieke faciliteiten

Neem contact met ons op

Wij zijn Johnson Controls