HVAC Equipment
Security
 • DSC
Industrial Refrigeration
Fire Suppression
Retail Solutions
Building Automation and Controls
Fire Detection

Wereldwijde Map

HVAC Equipment
Security
 • DSC
Industrial Refrigeration
Fire Suppression
Retail Solutions
Building Automation and Controls
Fire Detection

Wereldwijde Map

Gezondheidszorg

Slimmere, veiligere en efficiëntere faciliteiten voor gezondheidszorg mogelijk maken

De snel toenemende vergrijzing in Europa zorgt voor een aantal uitdagingen op sociaal-economisch vlak en het zorgvlak. Veel ziekenhuizen en verpleeghuizen ondervinden al een grote druk op personeel en financiële middelen. Hierdoor staan ze onder druk om nieuwe manieren te vinden om medewerkers te ondersteunen en hoogwaardige patiëntenzorg te blijven bieden terwijl ze kosten besparen.

Johnson Controls begrijpt de behoeften van de markt voor gezondheidszorg en kan oplossingen op maat bieden die specifiek ontworpen zijn om dagelijkse verstoringen te minimaliseren en risico's te verkleinen. Al enkele decennia werken we samen met ziekenhuizen, verpleeghuizen en andere zorginstellingen om innovatieve oplossingen te bieden voor de toekomst.

De Europese Unie schat dat het aantal personen van 65 jaar en ouder in 2050 met 70% zal zijn toegenomen en dat het aantal personen van 80 jaar of ouder met 170% zal toenemen. Menselijke en zorgzame patiënten zijn niet onderhandelbaar en Johnson Controls ontwikkelt patiëntgerichte zorg via strategische technologie-integratie. Het resultaat is een veilige en verbeterde medische ervaring voor patiënten, een verbeterde workflow en een grotere tevredenheid onder het personeel.

Optimaliseer faciliteiten voor gezondheidszorg

Wij bieden een breed scala aan oplossingen die inspelen op de uitdagingen—van beveiligings- en veiligheidssystemen voor mensen en bezittingen, tot zorgcommunicatieoplossingen, brandbeveiligingssystemen en complete gebouwbeheersystemen. We combineren geavanceerde technologie met uitgebreide expertise en bieden integratie van alle noodzakelijke functies zoals HVAC-, verlichtings-, beveiligings- en zorgcommunicatie-oplossingen om te voldoen aan de unieke vereisten van faciliteiten voor gezondheidszorg. Deze oplossingen verlichten de druk op zorgpersoneel, waardoor er meer tijd vrijkomt voor wat werkelijk belangrijk is⁠—de zorg voor patiënten. Onze oplossingen helpen de instellingen voor gezondheidszorg van vandaag ook om efficiënt te werken bij het laveren tussen de complexe en steeds veranderende wet- en regelgeving.

Onze geïntegreerde oplossingen bieden ziekenhuizen, revalidatieklinieken, verpleeghuizen en instellingen voor begeleid wonen een enorm voordeel, waardoor ze in staat zijn om:

 • Zorgcommunicatie te optimaliseren
 • Efficiënter te werken
 • Zich te richten op patiëntenzorg
 • Operationele kosten te verlagen
 • Prestaties van gebouwen te verbeteren
 • Te voldoen aan de plaatselijke en Europese wetgeving
 • Patiënttevredenheid te verbeteren

doctor and nurse

Intelligente faciliteiten voor gezondheidszorg opbouwen

Aan de toekomst wordt vandaag gewerkt en wij zorgen dat die toekomst productiever, veiliger en duurzamer wordt. Johnson Controls ontwerpt intelligente ziekenhuizen en faciliteiten, energie-efficiënte oplossingen, geïntegreerde infrastructuur- en beveiligingsoplossingen die naadloos samenwerken om de belofte van slimme steden en gemeenschappen waar te maken.

Door de fusie tussen Johnson Controls en Tyco is een toonaangevende leider in de sector ontstaan met meer dan 130 jaar ervaring, die klanten bedient in meer dan 150 landen en op alle terreinen binnen commerciële en publieke sectoren. Ons ongeëvenaarde spectrum aan innovatieve producten wordt aangevuld met expertise op het gebied van installatie, service en systeemintegratie. Klanten profiteren van ons brede scala aan oplossingen en producten—een one-stop-shop voor de complete levenscyclus van hun gebouwen en faciliteiten. In de gezondheidszorg omvat dit patiëntenzorg, efficiënte werkfaciliteiten, beveiliging van middelen, brandbeveiliging, evacuatiesystemen en het zich steeds sneller ontwikkelende gebied van gegevensbeheer.

Onze visie is een veilige, comfortabele en duurzame wereld te creëren. We leveren technologie en expertise waarmee de wereld vooruitkomt. Zo helpen we onze klanten succesvol te zijn, overal, elke dag—en dit alles met naleving van onze kernwaarden:

 • Autonome en/of holistische systemen voor meer efficiëntie en rendement op uw investering
 • Oplossingen voor brandbestrijding, veiligheid en beveiliging conform uw unieke vereisten
 • Bescherming van uw middelen, bezittingen, personeel en klanten

video monitor

infographic

Holistische oplossingen voor verbeterde faciliteiten voor gezondheidszorg

 
Bekijk de infographic (EN)

We staan klaar om u te helpen bij het op maat maken van oplossingen die voldoen aan de unieke behoeften van uw faciliteiten voor gezondheidszorg en die patiëntresultaten optimaliseren.

Neem contact met ons op

Wij zijn Johnson Controls