HVAC Equipment
Security
 • DSC
Industrial Refrigeration
Fire Suppression
Retail Solutions
Building Automation and Controls
Fire Detection

Wereldwijde Map

HVAC Equipment
Security
 • DSC
Industrial Refrigeration
Fire Suppression
Retail Solutions
Building Automation and Controls
Fire Detection

Wereldwijde Map

Luchtvaart

Zorgen voor slimmere, veiligere en beter verbonden luchthavens

Luchthavens worden steeds belangrijker voor de wereldwijde productiviteit en lokale economieën. Vandaag de dag is het is daarom belangrijker dan ooit dat ze met een efficiëntie en betrouwbaarheid van het hoogste niveau werken. De eerste missie van iedere luchthaven is om passagiers, huurders, medewerkers en bezoekers veiligheid en comfort te bieden en om de zaken vlot en zonder oponthoud te laten verlopen.

Johnson Controls begrijpt dat de uitdagingen in de luchtvaartindustrie steeds groter en complexer worden. Hoewel iedere luchthaven anders werkt, weten we dat veiligheid, kostenbeheersing, optimalisering van de infrastructuur, betrouwbaarheid, onderhoudsgemak en de consolidatie van alle betrokken partners voor vliegvelden topprioriteit zijn.

Het nieuwe, uitgebreide en toonaangevende portfolio van Johnson Controls biedt oplossingen voor terminalgebouwen, commando- en controlecentra, beveiligingscontrolepunten, vrachtfaciliteiten, bijgebouwen, hangars, terreinbescherming en ruimtes voor detailhandel en kiosken.

In de zich steeds verder ontwikkelende wereld van technologie valt Johnson Controls op door het vermogen om nieuwe luchthaventechnologieën te innoveren en platforms te integreren die waarde toevoegen voor klanten. De integratie van gebouwbeheersystemen met HVAC energie-efficiëntie, brandbeveiliging en beveiligingsproducten en diensten biedt luchthavens enorme voordelen op de volgende gebieden:

 • Gemeenschappelijk gebruik / Toegangsbeheer
 • Noodrespons en paraatheid
 • Verliespreventie van passagiers en winkels op de luchthaven
 • Massaberichten en noodcommunicatie
 • Operationele efficiëntie
 • Veilige omgevingen
 • Situationeel bewustzijn

Aan de toekomst wordt vandaag gewerkt en wij zorgen dat die toekomst productiever, veiliger en duurzamer wordt. Johnson Controls ontwerpt intelligente gebouwen en faciliteiten, energie-efficiënte oplossingen, geïntegreerde infrastructuur- en beveiligingsoplossingen die naadloos samenwerken om de belofte van slimme steden en omgevingen waar te maken.

Door de fusie tussen Johnson Controls en Tyco is een toonaangevende leider in de sector ontstaan met meer dan 130 jaar ervaring, die klanten bedient in meer dan 150 landen en op alle terreinen binnen commerciële en publieke sectoren. Ons ongeëvenaarde spectrum aan innovatieve producten wordt aangevuld met expertise op het gebied van installatie, service en systeemintegratie. Klanten profiteren van ons brede scala aan oplossingen en producten –
een one-stop-shop voor de complete levenscyclus van hun gebouwen en faciliteiten. In de luchtvaartindustrie omvat dit onder meer beveiligingsoplossingen voor passagiers en werknemers, brandbeveiliging voor de vele opslaggebouwen, functionele gebouwen en het zich steeds verder ontwikkelende gebied van gegevensbeheer.

Onze visie is een veilige, comfortabele en duurzame wereld te creëren. We leveren technologie en expertise die de wereld vooruit helpt en die onze klanten overal en elke dag helpt te winnen - en dit alles met naleving van onze kernwaarden:

 • Gebouwbeheersystemen die efficiënter werken en het rendement op de investering verhogen
 • Oplossingen voor brandbestrijding, veiligheid en beveiliging conform uw unieke vereisten in combinatie met uitgebreide HVAC-systemen
 • Bescherming van uw middelen, bezittingen, personeel en klanten

We helpen luchthavens op het hoogste efficiëntie- en betrouwbaarheidsniveau te werken.

 
Bekijk de infographic (EN)

We helpen u bij het verzorgen van meer comfort, veiligheid en beveiliging bij uw luchthavenfaciliteiten - en verlagen uw kosten.

Neem contact met ons op

Wij zijn Johnson Controls