HVAC Equipment
Security
  • DSC
Industrial Refrigeration
Fire Suppression
Retail Solutions
Building Automation and Controls
Fire Detection

Wereldwijde Map

HVAC Equipment
Security
  • DSC
Industrial Refrigeration
Fire Suppression
Retail Solutions
Building Automation and Controls
Fire Detection

Wereldwijde Map

Kritieke infrastructuur

Slimmere, veiligere en veerkrachtigere kritieke infrastructuur mogelijk maken

Kritieke infrastructuur vormt de ruggengraat van onze economie, veiligheid en gezondheid. We kennen het als de energie die we thuis gebruiken, het water dat we drinken, het transport waarmee we bewegen en de communicatiesystemen waar we op vertrouwen.

Nu verstedelijking, globalisering en de onderlinge afhankelijkheid van fysieke en digitale infrastructuur onze maatschappij en economie beïnvloeden is een veilige, functionerende, duurzame en veerkrachtige infrastructuur essentieel om onze wereld te laten werken.

Functionaliteit en veiligheid

Bedrijven die deel uit maken van de vitale infrastructuur hebben vaak het volledige scala aan gebouwdiensten en beveiligingsopties nodig om de functionaliteit en veiligheid van hun middelen en de wereld om zich heen te garanderen. Tegelijkertijd dwingt de druk van de concurrentie bedrijven om de kosten terug te dringen en hun processen te optimaliseren. Daar komt Johnson Controls in het spel. We pakken de belemmeringen voor succes aan - van het elimineren van stilstand tot het verbeteren van de werkomgeving en veiligheid - terwijl we alles verbinden door middel van uitgebreid gebouwbeheer.

Het waarborgen van de activiteiten op het hoogste niveau van efficiëntie en betrouwbaarheid is van cruciaal belang voor alle ondernemingen die onze samenleving draaiende houden. Johnson Controls biedt technologische oplossingen die de tevredenheid van werknemers en gebruikers, de beveiliging en de bedrijfsvoering verbeteren. Alle aspecten van deze ondernemingen zijn bijzonder kwetsbaar voor een scala aan criminele activiteiten, zoals industriële spionage, vandalisme, de georganiseerde misdaad, cyber-criminaliteit en terrorisme, natuurrampen, en de ongelukkige gevolgen van menselijke fouten of technisch defect.

Bescherming en gebouwbeheer

Hoewel we niet alle vormen van schade of verstoring van processen binnen de kritieke infrastructuur kunnen voorkomen, kan een uitgekiend beschermingsniveau en gebouwbeheer de nadelige effecten helpen beperken.

Kritische infrastructuur omvat de volgende gebieden:
  • Energie en nutsbedrijven
  • Openbaar vervoer/massatransport
  • Overheidsgebouwen
  • Banken en financiële instellingen
  • Lucht- & ruimtevaart
  • Chemische en farmaceutische productie
  • Olie- en gasraffinaderijen
  • Leger en defensie

Een ongeëvenaard spectrum van oplossingen en diensten

Door de fusie tussen Johnson Controls en Tyco is een toonaangevende leider in de sector ontstaan met meer dan 130 jaar ervaring, die klanten bedient in meer dan 150 landen en op alle terreinen binnen commerciële en publieke sectoren. Ons ongeëvenaarde spectrum aan innovatieve producten wordt aangevuld met expertise op het gebied van installatie, service en systeemintegratie. Klanten profiteren van ons brede scala aan oplossingen en producten – een one-stop-shop voor de complete levenscyclus van hun gebouwen en faciliteiten. Faciliteiten voor essentiële infrastructuur zijn afhankelijk van betrouwbare installaties en veilige en beveiligde gebouwen en perimeters, binnen en buiten.

infographic

We maken slimmere, veiligere en veerkrachtigere kritieke infrastructuur mogelijk

Bekijk de infographic (EN)

We beschermen wat het belangrijkste is! Bij ons blijven uw kritische infrastructuren efficiënt en veilig.

Neem contact met ons op

Wij zijn Johnson Controls