HVAC Equipment
Security
  • DSC
Industrial Refrigeration
Fire Suppression
Retail Solutions
Building Automation and Controls
Fire Detection

Wereldwijde Map

HVAC Equipment
Security
  • DSC
Industrial Refrigeration
Fire Suppression
Retail Solutions
Building Automation and Controls
Fire Detection

Wereldwijde Map

Industrie en productie

Uitdagingen van een zeer concurrerende industrie en productie

Beveiliging, efficiëntie en bedrijfscontinuïteit zijn altijd van essentieel belang geweest bij industriële installaties en productiefaciliteiten. De aanwezigheid van de juiste oplossingen garandeert operationele veerkracht en concurrentiesucces in geglobaliseerde en veranderende markten.

Er is veel concurrentie in de bedrijfstak voor industrie en productie (I&M). Producenten zijn steeds meer afhankelijk van buitenlandse markten voor ruwe materialen, onderdelen, apparatuur en arbeidskrachten om hun eigen inventarisniveaus en kosten te verlagen. Tegelijkertijd staan industriële producenten tegenover de uitdagingen van hoge productiesnelheden, just-in-time-schema's en zeer gevoelige machines. Alle werkzaamheden rond industrie en productie hebben in het zeer concurrerende wereldwijde netwerk van tegenwoordig te maken met veel meer complexiteit en een veel kleinere foutmarge. Operationele veerkracht is meer dan ooit afhankelijk van betrouwbare technologie en solide systemen voor veiligheid en beveiliging ter plaatse.

Slimmere en efficiënte faciliteiten creëren

Of een onderneming voor industrie en productie nu 100 jaar oud is en toe aan een “update” of pas net begint als bedrijf⁠—slimme technologie is de sleutel tot het leveren van volledig verbonden, operationeel efficiënte, veilige en winstgevende industrie- en productieprocessen. Om klanten te helpen bij het construeren van slimmere en efficiëntere faciliteiten biedt Johnson Controls zijn expertise aan vanaf de concept- en designfase tot en met de installatie. Onze volledige lifecycle-oplossingen helpen bedrijven ook kosten te verlagen zonder de productiekwaliteit op te offeren.

Door kosten te verlagen en efficiëntie te verhogen in uw faciliteiten, krijgt u een gestroomlijnde bedrijfsvoering met een hoger nettoresultaat. In groeimarkten, waar de behoeften en eisen toenemen, bieden wij bij uw specifieke behoeften passende, hoogwaardige oplossingen en diensten waarmee uw onderneming slimmer werkt en uw faciliteiten beter presteren.

Minimaliseer risico's en maximaliseer de winst

Onze oplossingen vergroten de operationele efficiëntie, verlagen risico's en verkorten tijdlijnen:

  • Beveiliging en eigendomsbescherming om medewerkers en activa veilig te houden en te zorgen voor een ononderbroken productieproces dat 24/7 doorgaat
  • Snelle verwerking van alle goederen met een heel korte doorlooptijd
  • Risico's tijdens de productie van gevaarlijke goederen minimaliseren
  • Verkleining van het risico van diefstal door personeel en (georganiseerde) personen van buiten
  • Veilige en vlotte logistiek, intern en extern
  • Minimaliseren van energieverbruik en daarmee kosten verlagen en winst verhogen
  • Verkleining van de milieuvoetafdruk

 

 

industrial

Toekomstbestendige oplossingen en services

Aan de toekomst wordt vandaag gewerkt en wij zorgen dat die toekomst productiever, veiliger en duurzamer wordt. Johnson Controls ontwerpt intelligente faciliteiten, efficiënte energieoplossingen, geïntegreerde infrastructuur- en beveiligingsoplossingen die naadloos samenwerken om de belofte van slimme steden en gemeenschappen waar te maken.

Door de fusie tussen Johnson Controls en Tyco is een toonaangevende leider in de sector ontstaan met meer dan 130 jaar ervaring, die klanten bedient in meer dan 150 landen en op alle terreinen binnen commerciële en publieke sectoren. Ons ongeëvenaarde spectrum aan innovatieve producten wordt aangevuld met expertise op het gebied van installatie, service en systeemintegratie. Klanten profiteren van ons brede scala aan oplossingen en producten—een one-stop-shop voor de complete levenscyclus van hun gebouwen en faciliteiten. Faciliteiten voor essentiële infrastructuur zijn afhankelijk van betrouwbare installaties en veilige en beveiligde gebouwen en perimeters, binnen en buiten.

blueprint

dome

Complete lifecycle-oplossingen voor productie vergroten de operationele efficiëntie, verminderen risico's, verkorten projecttijdlijnen en verlagen kosten.

Neem contact met ons op

Wij zijn Johnson Controls