HVAC Equipment
Security
  • DSC
Industrial Refrigeration
Fire Suppression
Retail Solutions
Building Automation and Controls
Fire Detection

Wereldwijde Map

HVAC Equipment
Security
  • DSC
Industrial Refrigeration
Fire Suppression
Retail Solutions
Building Automation and Controls
Fire Detection

Wereldwijde Map

Digitale IoT-oplossingen: De toekomst van datagestuurde bedrijven

Ontgrendel de kracht van gebouwgegevens met kunstmatige intelligentie

Gebouwsystemen zijn steeds vaker datagestuurd en verbonden met het web. Bij Johnson Controls gaan we partnerschappen aan met klanten om smart buildings te creëren die worden aangestuurd door kunstmatige intelligentie en IoT (Internet of Things).  We helpen bedrijven om hun gebouwgegevens voor hen te laten werken en helpen facilitaire managers om inzichten te ontdekken, efficiënties te vinden en andere bronnen van waarde te creëren, met name op het gebied van duurzaamheid.

Johnson Controls loopt voorop in slimme gebouwen met oplossingen die uw onderneming aanspreken en een overvloed aan potentiële voordelen bieden. Deze nieuwe generatie smart buildings hebben unieke kenmerken die nieuwe mogelijkheden bieden voor de manier waarop de gebruikers van het gebouw - werknemers en bezoekers, artsen en patiënten, of teams en fans - in contact komen met hun omgeving. In samenwerking met onze klanten creëren we het zelfbewuste, zelfstandige en gebruikersgerichte gebouw.

Smart Buildings

Een smart building gebruikt data die wordt gegeneerd door IoT- gestuurde apparatuur en data uit externe bronnen om beslissingen mogelijk te maken die prestaties verbeteren en energie besparen.
Lees meer
Two women sitting and discussing

Aanbevolen applicaties

Aanbevolen applicaties

Data is de input voor Digital Vault, hierin is een groot aantal services gebouwd om data vast te leggen, aan het werk te zetten en uw informatie te beschermen.

Bewezen oplossingen voor de integratie van systemen die intelligente gebouwen creëren.

Ruimte, apparatuur en omgevingsanalyse en -inzichten voor wetenschappers en labmanagers.

Een eenvoudig te gebruiken smartphone-app die de gebruikers van uw gebouw in staat stelt allerlei dagelijks gebouwgerelateerde kwesties aan te pakken.

Johnson Controls Award

Johnson Controls benoemd tot 'IoT-innovator van het jaar' in het IoT Breakthrough Awards Program van 2019

Johnson Controls is erkend voor het stimuleren van digitale transformatie en een breed portfolio van industriële IoT en digitale oplossingen

Lees meer
an application on a monitor

Efficiëntie en optimalisatie

Smart Buildings verzamelen enorme hoeveelheden gegevens en passen kunstmatige intelligentie toe op de uitdagingen van efficiëntie en optimalisatie. Ons portfolio van energiebesparende en gebouwoptimaliserende producten biedt mogelijkheden voor verbeterde gebouwprestaties.

Aanbevolen applicaties

Aanbevolen applicaties

Analyseert proactief gebouwgegevens in uw hele onderneming om mogelijkheden voor verbeterde prestaties te vinden.

Monitort de prestaties van uw koelmachines vanaf elke plek. Voorspel wanneer een koelmachine onderhoud nodig heeft, want uptime is alles.

Oplossingen om energiekosten van een warmte/koude opwekkingsinstallatie te helpen minimaliseren zonder in te leveren op betrouwbare service.

Een eenvoudig te gebruiken smartphone-app die de gebruikers van uw gebouw in staat stelt allerlei dagelijks gebouwgerelateerde kwesties aan te pakken.

Beveiliging en risicomanagement

Smart Buildings voegen ook waarde toe aan uw beveiligingsmogelijkheden, door u met data en data-analyse in staat te stellen activa te volgen, cybersecurity te verbeteren, valse alarmen te verminderen en nalevingsactiviteiten te verbeteren. We gebruiken data en ons analyseplatform om allerlei soorten beveiligingsgerelateerde activiteiten te verbinden en te optimaliseren; we combineren interne data, externe data en geavanceerde risico-algoritmes om proactieve bescherming tegen dreigingen te kunnen aanbieden.

people working in front of monitors

Aanbevolen applicaties

Aanbevolen applicaties

Bescherm uw datacenter, uw data en uw reputatie: Stop inbreuken op kritieke infrastructuur voordat ze ontstaan.

Activa taggen, in kaart brengen, monitoren en onderhouden, zodat uw activa de regelgeving naleeft en risicopreventie voor cybersecurity wordt geleverd.

Een intelligente aanpak van het beheer van beveiligingsalarmen.

Zorg voor proactieve bescherming tegen dreigingen met een combinatie van een geavanceerd risico-algoritme met andere data.

Futuristic building structure pattern

We gebruiken data uit uw eigen omgevingen om inzichten te ontdekken die uitdagingen oplossen en uw zakelijke missie ondersteunen.

Neem contact met ons op

Ontdek hoe alle systemen in uw gebouwen slimmer kunnen worden

cityscape

Gebouwautomatisering en regelaars

Intelligente oplossingen om voortdurende verbetering te genereren op efficiëntie- en productiviteitsgebied.

Smart Buildings

Prestatieverbeterende, energiebesparende beslissingen met behulp van data, IoT en KI.

airport interior image

Beveiliging

Uitgebreide oplossingen die mensen, faciliteiten en activa beschermen.

Luxurious bulding

OpenBlue Enterprise Management

Beheer data om inzichten te ontdekken, efficiëntie te verbeteren en uw onderneming te optimaliseren.

Wij zijn Johnson Controls