HVAC Equipment
Security
  • DSC
Industrial Refrigeration
Fire Suppression
Retail Solutions
Building Automation and Controls
Fire Detection

Wereldwijde Map

HVAC Equipment
Security
  • DSC
Industrial Refrigeration
Fire Suppression
Retail Solutions
Building Automation and Controls
Fire Detection

Wereldwijde Map

Onderwijs

Ervaring is de beste leraar

Een goed beveiligingsbedrijf is als een goede leraar⁠—ervaren, deskundig en resultaatgericht. We brengen onze ervaring en capaciteiten bij elkaar om u een uitgebreide oplossing te bieden die beheer in uw beveiligingssystemen integreert. Zo kunnen middelen intelligenter dan ooit tevoren worden gebruikt.

Onze aangepaste oplossingen en voordelen voor het onderwijs

We bieden u de instrumenten om school- en campusbeveiliging proactief aan te pakken, met branddetectie, persoonlijke veiligheid, inbraakdetectie, toegangscontrole, videosurveillance, noodcommunicatie en meer. Veel voorkomende maatregelen zoals videosurveillance en toegangscontrole zijn noodzakelijk voor het beschermen van leerlingen en zijn een manier om in een noodgeval realtime notificaties aan alle docenten te versturen. Deze systemen zijn ontworpen met de beste technologie in hun klasse en helpen u bij het aanpakken van uitdagingen zoals vechten en pesten, diefstal, vandalisme, drugs en eenvoudige zaken als aanwezigheid en inloggen van bezoekers. Bovendien beschermt onze toekomstgerichte, innovatieve aanpak uw school zodat u potentiële dreigingen altijd een stapje voor blijft.

Een veilige leeromgeving creëren

We faciliteren een veilige leeromgeving met alarmnotificaties, brandalarmen, intercomsystemen en CCTV, met onze beheerde videodiensten. We kunnen u ook bijstaan met het identificeren en elimineren van drugs en alcohol, door middel van toegangscontrole, inbraakdetectie en videosurveillance. Met deze oplossingen kunt u probleemgebieden controleren door locaties te identificeren waar het waarschijnlijker is dat leerlingen roken, vechten, eigendommen vernielen of wegsluipen/afdwalen. Daarnaast zorgen ze voor gepast gedrag op aankomst- en vertrektijden, tussen de lessen door en tijdens pauzes.

Onbevoegde toegang op de campus afschrikken

Door middel van bezoekersbeheer, 24/7 monitoring en inbraakdetectie helpen we u uw campus, transportnetwerken en sportfaciliteiten te beschermen. Ook inrichtingen zonder deuren, zoals podiums die elektronische apparatuur bevatten, kunnen met kaarten worden gecontroleerd om toegang te beperken en activa te beschermen. We hebben bijvoorbeeld ID-kaarten voor studenten die ook dienen als legitimatie voor toegangscontrole. Data-integratie met leerlingendatabases en het gebruik van mobiele kaartlezers bij schoolevenementen komen tegenwoordig ook vaak voor. Alle onbevoegde toegangspogingen of bewegingen in voorgedefinieerde zichtvelden laten een alarm afgaan dat door camera's wordt vastgelegd en op het digitale videobeheersysteem wordt opgenomen.

turnstile

Waarom Johnson Controls voor onderwijs?

We zijn een wereldwijde speler met een sterke regionale aanwezigheid en ondersteunen volledige naleving van plaatselijke recente wetgeving en volledige territoriumdekking. Voor onderwijsfaciliteiten kan het geïntegreerde brand- en beveiligingssysteem van Johnson Controls:

  • De veiligheid van leerlingen, docenten en medewerkers verbeteren
  • Het vertrouwen van het publiek verbeteren
  • De communicatie verbeteren
  • Uitgaven aan beveiligingsincidenten of verstoringen verlagen
  • Vandalisme, ongeoorloofd betreden en graffiti afschrikken
  • Geïntegreerde oplossingen bieden voor intelligent beheer en middeleninzet
curve building

Onze experts ontwerpen oplossingen die prioriteit geven aan veiligheid en een comfortabele leeromgeving

Neem contact met ons op

Wij zijn Johnson Controls