HVAC Equipment
Security
  • DSC
Industrial Refrigeration
Fire Suppression
Retail Solutions
Building Automation and Controls
Fire Detection

Wereldwijde Map

HVAC Equipment
Security
  • DSC
Industrial Refrigeration
Fire Suppression
Retail Solutions
Building Automation and Controls
Fire Detection

Wereldwijde Map

OpenBlue

Ruimtes hebben nu geheugen en identiteit

De Blauwprint van de toekomst

In onze nieuwe wereld moeten we op alle mogelijke manieren transformeren. Johnson Controls transformeert de manier waarop ruimtes en plaatsen worden waargenomen en ervaren. Door gegevens van zowel binnen als buiten gebouwen toe te passen, kunnen onze klanten nu hun activiteiten systematisch beheren. De blauwdruk van de toekomst introduceren: OpenBlue is een dynamische nieuwe omgeving van Johnson Controls. Op deze manier komen gebouwen tot leven.

OpenBlue Overzicht

OpenBlue is een complete oplossing die een impactvolle duurzaamheid, nieuwe gezonde gebruikerservaringen en respectvolle veiligheid en beveiliging biedt en die onze 135 jaar ervaring in het ontwikkelen van gebouwen combineert met de modernste technologie.

Het beschikt ook over een pakket op maat gemaakte, AI-aangedreven serviceoplossingen zoals diagnostiek op afstand, voorspellend onderhoud, nalevingscontrole, geavanceerde risicoanalyses en meer.

OpenBlue bedient veel verschillende industrieën: werkplekken, ziekenhuizen, scholen, campussen, stadions, bedrijven en meer. OpenBlue creëert waarde voor onze klanten, van het helpen van patiënten om sneller te genezen tot het verzekeren dat leerlingen met een gerust hart weer naar school gaan, en van de fans die stadions op een nieuwe, persoonlijke manier ervaren tot laboratoria die grote wetenschappelijke doorbraken maken.

Feature

Respectvolle veiligheid en beveiliging

OpenBlue voorziet in geavanceerde beveiligingsoplossingen terwijl u uw behoefte aan persoonlijke privacy in balans houdt. Door gegevens van binnen en buiten het gebouw te combineren, biedt OpenBlue proactieve bescherming tegen bedreigingen, verbeterde veiligheid van bedrijfsmiddelen en actief compliance management.

Designed with safety at its core, Ontworpen met veiligheid als kern, stelt OpenBlue klanten in staat om toegang te krijgen tot beveiligde door ontwerpoplossingen die zijn ontwikkeld, met robuuste ontwerpprotocollen voor beveiligings- en privacyprocessen.

OpenBlue transformeert Security Operation Centers, met de nieuwe set oplossingen die actieve Security Operating Procedures (SOP) en directe risico-inzichten bieden. Op de werkplek maakt OpenBlue sociale afstandelijke monitoring en het traceren van contacten mogelijk, evenals oplossingen voor schone lucht, gezondheidsmonitoring, contactloze gebouwen en nog veel meer.

Feature

Impactvolle duurzaamheid

OpenBlue verzamelt enorme hoeveelheden gegevens en past artificiële intelligentie toe om de uitdagingen van energie-efficiëntie en -optimalisatie aan te gaan.

Ons portfolio van energiebesparende en gebouwoptimaliseringsoplossingen legt mogelijkheden bloot voor betere prestaties van gebouwen.

We create smart operations with utility demand management that leads to operationally efficient buildings. Predictive maintenance and simplified asset management helps to optimize resources for utilization.

Feature

Verbeterde ervaringen

OpenBlue biedt samenhangende ervaringen om de productiviteit te verhogen, processen te optimaliseren en uiteindelijk een hogere huurderstevredenheid te bieden. OpenBlue klanten zullen in staat zijn om te reageren op urgente situaties en gebouwen kunnen in verschillende modi schakelen om verschillende kritieke situaties aan te pakken. De modes kunnen toegang tot het gebouwbeheer, luchtstroom, liftbeweging, deurvergrendelingen, verlichting, open samenwerking en andere milieu- en veiligheidsinstellingen omvatten.

OpenBlue levert ook gebruiksvriendelijke smartphoneapplicaties die mensen in staat stellen om hun bouwervaring te personaliseren en allerlei dagelijkse bouwgerelateerde zaken af te handelen. OpenBlue bevat ook een uitgebreide collectie COVID-19 oplossingen voor schone lucht, contactloze omgevingen, het traceren van contacten en verbeterde beveiliging met thermische camera's.

Dit is hoe een ruimte tot leven komt

Klanten zullen in staat zijn om hun activiteiten systematischer te beheren en zo gebouwen te leveren die over geheugenintelligentie en een unieke identiteit beschikken.

 

OpenBlue transformeert gebouwen zodat ze meer dynamische ruimtes worden die waarden blijven toevoegen.

Download PDF

Johnscon Controls is benoemd tot 'IoT bedrijf van het jaar' voor 2020

Johnson Controls is erkend voor het drijvende kracht van digitale transformatie en zijn uitegbreide portfolio van industriele IoT en digitale oplossingen.

Lees meer

Gezonde gebouwen: herinvoeren, herbezetten en heroverwegen

Johnson Controls zet zich in om omgevingen te helpen heropenen te midden van de uitdagingen van COVID-19. Ons doel is het leveren van oplossingen voor het bouwen van gebouwen die de veiligheid van de gebruikers helpen verbeteren en tegelijkertijd de efficiëntie van de faciliteiten verhogen.

OpenBlue Healthy Buildings
Lees meer
Workplace

OpenBlue Net Zero Buildings

OpenBlue Net Zero Buildings is uw beproefde manier om uw doelstellingen op het gebied van CO2-neutraliteit en duurzame energie te halen en tegelijkertijd de prestaties van uw gebouw te optimaliseren. Nu is de tijd om net zero leiderschap gemakkelijker dan ooit te maken.

Lees meer
Workplace
Workplace

Geavanceerde antwoorden voor uw onderneming

Transformeer uw gebouwen door gegevens om te zetten in inzichten en inzichten in acties met behulp van de OpenBlue Enterprise Manager.

OpenBlue Enterprise Manager
Lees meer

Versterk uw beveiliginsactiviteiten

Onze complete reeks beveiligingsoplossingen, van gebruikers tot bedrijfsmiddelen, is ontworpen om uw onderneming te beschermen.

Lees meer
Workplace
Technician reviewing HVAC equipment

OpenBlue Services

Bij Johnson Controls veranderen we de omgevingen waarin mensen wonen, werken, leren en spelen. Van het optimaliseren van de gebouwprestaties tot het verbeteren van de veiligheid en het comfort, wij zorgen voor de resultaten die er het meest toe doen. Door een uitgebreide reeks van serviceoplossingen aan te bieden, kunnen klanten het serviceniveau selecteren die het beste aan hun wensen voldoet: Essential, Enhanced, Expert of Optimum.

Lees meer

Neem hieronder contact met ons op om te ontdekken hoe OpenBlue uw missie kan ondersteunen.

Gebruik dit formulier voor uw contactaanvraag. Uw naam, e-mailadres en andere persoonlijke gegevens worden verzameld. Hoe wij deze gegevens beschermen en beheren kunt u vinden in ons privacybeleid. Lees het daarom zorgvuldig. Door het formulier in te vullen en te verzenden, bevestigt u dat u ons privacybeleid en ons cookiebeleid hebt gelezen, begrepen en geaccepteerd.