HVAC Equipment
Security
  • DSC
Industrial Refrigeration
Fire Suppression
Retail Solutions
Building Automation and Controls
Fire Detection

Wereldwijde Map

HVAC Equipment
Security
  • DSC
Industrial Refrigeration
Fire Suppression
Retail Solutions
Building Automation and Controls
Fire Detection

Wereldwijde Map

Metasys® systeem voor gebouwautomatisering

Het meest toonaangevende GBS-systeem ter wereld bereikt een nieuw niveau van intelligentie

Het Metasys®-systeem voor gebouwautomatisering van Johnson Controls is het fundament voor een efficiënt energiebeheer van moderne gebouwen. Dit intelligente, toonaangevende technologische systeem verbindt uw in commerciële omgevingen gebruikte HVAC-, verlichtings-, beveiligings- en beschermingssystemen. Hierdoor wordt communicatie via één platform mogelijk, om u de informatie te kunnen geven die u nodig hebt, en u in staat te stellen om beter doordachte beslissingen te nemen en tegelijkertijd het comfort, de veiligheid en de productiviteit van de mensen in het gebouw te verhogen.–’

Ervaar Metasys als een gebouwbeheerder.

Voor mobiele toegang geoptimaliseerde GBS
Het Metasys® systeem voor gebouwautomatisering biedt de ultieme mobiele gebruikservaring. Het display is intuïtief, gemakkelijk te leren en ziet er op alle mobiele apparaten hetzelfde uit. Gebouweigenaars en aannemers kunnen zich concentreren op het oplossen van problemen en hun GBS vanaf iedere willekeurige locatie besturen.
's Werelds slimste GBS wordt nog slimmer
D nieuwste Metasys®-release biedt functies die slechts tien jaar geleden ondenkbaar zouden zijn geweest. Een nieuwe grafische interface, volledige mobiele toegang, betere BACnet-ondersteuning en vele andere functies stellen gebouwbeheerders in staat om slimmer te werken en alles uit hun GBS-investeringen te halen wat erin zit.
Hoe ziet een Open GBS er in werkelijkheid uit?

Opgenomen webinar

Er wordt tegenwoordig binnen de industrie veel gesproken over het concept van openheid en hoe organisaties en hun facilitaire teams hun voordeel kunnen doen met open systeem voor gebouwautomatisering. Maar wat betekent dat precies en hoe kan openheid een toegevoegde waarde worden? Neem deel aan een gratis, een uur durend webinar om te zien wat een open GBS in werkelijkheid betekent en te discussiëren over hoe het risico te minimaliseren en het ROI te maximaliseren met een open GBS-architectuur.

Ontdek het nieuwe 'smart'

Doe meer vanaf meer plekken. Werk slimmer en behaal meer besparing voor uw gebouwen. 

Wees vandaag slimmer, en morgen ook.


Gebruik dit formulier om een verzoek te verzenden. In dit formulier vragen we om uw naam, e-mailadres en andere persoonlijke informatie. Lees onze Privacyverklaring voor informatie over hoe we uw persoonsgegevens beschermen en beheren. Door dit formulier in te vullen en uw informatie te verzenden bevestigt u dat u onze privacyvoorwaarden en onze cookievoorwaarden hebt bekeken, begrepen en geaccepteerd.