HVAC Equipment
Security
 • DSC
Industrial Refrigeration
Fire Suppression
Retail Solutions
Building Automation and Controls
Fire Detection

Wereldwijde Map

HVAC Equipment
Security
 • DSC
Industrial Refrigeration
Fire Suppression
Retail Solutions
Building Automation and Controls
Fire Detection

Wereldwijde Map

Beveiliging 3.0

Een holistische aanpak voor het beveiligen van alle activa en processen

Johnson Controls, een drijvende kracht achter innovaties op beveiligingsgebied in de 21e eeuw, combineert RFID, BLE en UWB-technologie, IP-protocollen, geavanceerde toegangsprotocollen en brandalarmoplossingen om onze klanten een essentieel beveiligingsvoordeel te bieden. We volgen internationaal erkende beveiligingsnormen om overal ter wereld een uniform beveiligingsniveau te garanderen.

De mondiale aanwezigheid van Johnson Controls brengt ons in de unieke positie dat we de beveiliging van uw supply chain kunnen garanderen. Om aan de toenemende eisen van logistieke bedrijven overal ter wereld te kunnen voldoen ontwikkelt Johnson Controls unieke services en oplossingen.

We zijn ook een actief lid van de Transported Asset Protection Association (TAPA), een organisatie die wereldwijd producenten, logistieke bedrijven en wetshandhavingsinstanties bij elkaar brengt om verliezen in internationale supply chains te vermijden. TAPA stelt internationale normen vast die logistieke bedrijven in staat stellen om aan mondiale beveiligingsnormen te voldoen. Onze oplossingen ondersteunen die normen volledig.

Onze beveiligingsproducten

IP-convergentie

Johnson Controls stimuleert de huidige trend richting een geïntegreerd systeem op basis van IP-protocollen en technologieën. Gedateerde systemen worden gemoderniseerd en vervangen, wat kansen biedt om systemen voor logistiek en beveiliging met elkaar te verbinden door middel van uniforme, universele technologie. Controlecentra kunnen vervolgens uitgebreidere bedrijfstaken realiseren en veilig worden gemonitord en gecontroleerd vanuit een andere gekozen locatie met internettoegang.

Toegangscontrole

Logistieke taken moeten tegenwoordig bijna overal 24 uur per dag worden uitgevoerd. Op het gebied van toegangscontrole biedt Johnson Controls eenvoudige centra voor toegangscontrole inclusief zeer ontwikkelde cross-site biometrische bewakingssystemen.

Brandalarmsystemen en brandblussystemen

De ontwikkeling van brandalarmsystemen is een centraal aspect van ons bedrijf. Johnson Controls combineert ultramoderne technologieën om branden sneller te detecteren en om de schade die ze veroorzaken te minimaliseren. Transportsystemen tegen brand beschermen vereist voortdurende waakzaamheid. Onze producten en services bieden uitgebreide oplossingen voor brandbeveiliging, van ruimtebesparende installaties voor kleinere toepassingen en veeleisende analoge adresseerbare brandmeldcentrales tot grote, genetwerkte blussystemen.

VideoRemote Monitoring

Elke faciliteit kan op afstand gemonitord worden: operationele depots, toegangspoorten, laadbruggen of vrachtwagens, om er maar een paar te noemen. We ontwikkelen algoritmes die alarmen in surveillancecentra doen afgaan als er iets ongewoons of verdachts gebeurt. Alles kan met de nieuwst IP-technologie met netwerken verbonden worden.

Inbraakdetectie

Het verdwijnen van goederen door diefstal is een van de meest ernstige bedreigingen voor logistieke bedrijven. De inbraakalarmsystemen van Johnson Controls maken gebruik van verbeterde IP-technologie om betrouwbare bescherming te bieden. Deze interactieve systemen kunnen op afstand gecontroleerd worden op basis van videobeelden of sensoren.

Voertuigen en vracht volgen

Oplossingen voor het volgen van voertuigen en vracht van Johnson Controls beveiligen vracht, vrachtwagens en chauffeurs bij nationaal en continentaal goederentransport en leveren een belangrijke bijdrage aan het beveiligen van handelsroutes. Beveiligingsoplossingen van Johnson Controls omvatten camerasurveillance van laden en lossen, GPS-tracking voor het rapporteren van beweging en volledige controle van goederen, of het nu gaat om een volledige lading, een groupagezending of een enkele (beveiligde) doos.

Temperatuurregeling

Veel goederen, vooral in de farmaceutische sector, moeten op een constante temperatuur worden gehouden om hun werking te behouden. We helpen onze klanten gedurende het hele transport de koudeketen te controleren om deze waardevolle goederen te beschermen.

security
Naadloze monitoring van transporteerbare producten en stukgoederen
De toenemende globalisering vormt ook steeds nieuwe uitdagingen voor logistieke dienstverleners. Verzendingen moeten worden gewogen, hun afmetingen moeten worden vastgelegd en vrachtvolumes moeten worden berekend. Steeds vaker komen ook beveiligingsaspecten in het spel, gerechtvaardigd door het stijgende aantal pakketten dat over grenzen wordt verstuurd, vooral als luchtvracht. Onze gezamenlijke oplossingen voor dimensioneren, wegen en scannen (DWS) bieden een volledig geïntegreerd beveiligingssysteem door de hele procesketen: “Meten, wegen, streepjescode lezen en röntgen”. Het resultaat is een naadloze documentatie van betrouwbare profielgegevens voor alle geproduceerde zendingen (kleine artikelen, pakketten en vracht).

Johnson Controls beschermt wat er het meest toe doet

We combineren wereldwijde aanwezigheid, lokale kennis en innovatiegeest om klanten in de hele wereld te voorzien van de nieuwste brandpreventie- en beveiligingsoplossingen die zijn aangepast aan hun behoeften.

We maken gebruik van intelligente systemen en gebouwen, geïntegreerde brandpreventie en naadloos gekoppelde beveiligingssystemen. Johnson Controls kent de steeds complexere uitdagingen in de logistieke sector. Kwesties zoals beveiliging, kostenbeheersing, infrastructurele optimalisatie, betrouwbaarheid, eenvoudig onderhoud en coördinatie met alle partners zijn allemaal van groot belang voor operators. Het nieuwe en uitgebreide portfolio van Johnson Controls, toonaangevend binnen de sector, biedt oplossingen voor terminalcomplexen, controlecentra, beveiligingscontrolepunten, faciliteiten voor vrachtvoorbereiding, ondersteunende gebouwen, perimeterbescherming en administratieve gebouwen.

Innovatie en integratie

Johnson Controls valt op in de dynamische wereld van de technologie dankzij zijn vermogen om nieuwe technologieën te ontwikkelen en platforms te integreren ten bate van de klant. Dankzij de integratie van systemen voor brandpreventie en gebouwbeheer kunnen logistieke bedrijven in de volgende sectoren profiteren van innovatiegedreven systemen en oplossingen:

 • 24/7 noodoproepen en servicecontrolecentrum
 • Wereldwijde oplossingen voor toegangscontrole
 • Oplossingen voor intelligente gebouwentechniek
 • Volgen van vracht en goederen
 • Brandalarmsystemen en brandblussystemen
 • Inbraakalarmsystemen
 • IP-convergentietechnologie
 • Oplossingen voor streepjescodes en integratie
 • Temperatuurbewaking
 • Bewakingssystemen voor verkeer en transport
 • GPS-bewakingssystemen

 • Video-oplossingen - Pakketten volgen en scannerintegratie
      - Integratie van röntgensystemen
      - Mobiele oplossingen voor het beschermen van activa, bezorgvoertuigen, vrachtwagens
        en containers
      - Geïntegreerde DWS-oplossingen
      - Kentekenplaatherkenning (APNR/LPR)
 • Dronesystemen
 • Industriële en beveiligingsrobots
 • PSIM-oplossingen en systeemmanagement (conform ISO 28000)
 

We helpen u bij het verzorgen van meer veiligheid en beveiliging bij uw faciliteiten - en verlagen uw kosten.

Neem contact met ons op

Wij zijn Johnson Controls