HVAC Equipment
Security
  • DSC
Industrial Refrigeration
Fire Suppression
Retail Solutions
Building Automation and Controls
Fire Detection

Wereldwijde Map

HVAC Equipment
Security
  • DSC
Industrial Refrigeration
Fire Suppression
Retail Solutions
Building Automation and Controls
Fire Detection

Wereldwijde Map

Particuliere beveiligingsoplossingen

24/7 monitoringssystemen voor brand en beveiliging

Wat is er belangrijker dan het beschermen van uw huis en familie? Als wereldleider op het gebied van veiligheid bieden we permanente bescherming tegen inbraak, brand, overstroming, koolmonoxide- en gaslekken en andere gevaren. Met onze geavanceerde communicatietechnologie identificeren we snel bedreigingen en zorgen we voor een snelle reactie in geval van gevaar.

Belangrijkste voordelen

Als essentieel beveiligingsonderdeel bieden onze videosystemen voor woningbeveiliging de volgende voordelen:

  • 24/7 bewakingsservices
  • Eenvoudig te gebruiken systemen en componenten
  • Onmiddellijke politiemelding
  • Op afstand ondersteund systeem
  • Automatische tekstberichten over wijzigingen in de systeemstatus
  • Bewegingsmelders met geïntegreerde camera voor video-verificatie
  • Speciale kenmerken voor paniekalarmen, medische alarmen en bescherming van zuigelingen
  • Installatie en onderhoudsondersteuning

We bieden ook een volledig pakket met interactieve beveiligingservices waarmee uw systeem overal toegankelijk is (via een transponder, code of afstandsbediening, mobiele telefoon of webapplicatie) met meerdere standen voor in- en uitschakelen (inclusief uw huissleutel) die bij uw specifieke eisen passen.

24/7 bewakingsservices

Onze centra worden bemand door getrainde professionals die de nieuwste technologie gebruiken om 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar te monitoren vanuit regionale centra in heel Europa. We bieden snelle, efficiënte respons en dekking. We alarmeren u en uw belangrijkste belanghebbenden en/of de nooddiensten als uw alarm afgaat.

home_security_features

Inbraakdetectie

Onze huisdiervriendelijke producten voor inbraakdetectie zijn ontworpen om inbrekers te detecteren, af te schrikken en te vertragen, om onze monitoringprofessionals de tijd te geven om de politie te waarschuwen en in geval van nood snel te reageren.

Videosurveillance en video-verificatie

Systemen voor videosurveillance zijn een belangrijk kenmerk van beveiligingsvoorzieningen geworden, waarmee u veilig kunt zien wie er voor de deur staat, mogelijke inbrekers kunt zien die in de buurt van het huis komen, en kunt controleren wie er in uw huis is. CCTV-camera's hebben op zichzelf ook een afschrikkende werking.

Bescherming tegen brand, gas en rook

Brand verteert helaas alles en hoewel meubels of tv's vervangen kunnen worden, kunnen foto's, gekoesterde bezittingen en mensenlevens verloren gaan. We bieden rookmelders die altijd aan staan en regelmatig worden getest, en 24/7 monitoringservices om risico's op afstand te houden.

Respons bij persoonlijk noodgeval

Uw systeem voor woningbeveiliging kan veel meer beschermen dan alleen uw woning—het kan ook uw familie veilig houden door middel van respons bij persoonlijke noodgevallen in allerlei situaties, zoals een val of plotselinge ziekte. Voor oudere familieleden, zuigelingen en andere kwetsbare familieleden bieden we de mogelijkheid aan om in geval van nood direct en eenvoudig hulp in te roepen.

home_security

Waarom Johnson Controls voor particuliere beveiliging?

Met onze geavanceerde oplossingen voor woningen en personen, ondersteund door 24/7 monitoringservices en ondersteuning, kunnen we de veiligheid en beveiliging van uw dierbaren en eigendommen verzekeren.

Of u nu in een kleine woning, een appartement, een eengezinswoning of een groot huis woont, wij hebben een oplossing voor woningbeveiliging die bij uw behoeften en budget past. Naast het ontwerpen, installeren en inspecteren van uw systeem bieden we een 24/7 reparatie- en onderhoudsservice.

We helpen u bij het verzorgen van meer comfort, veiligheid en beveiliging bij uw woning

Neem contact met ons op

Wij zijn Johnson Controls