HVAC Equipment
Security
  • DSC
Industrial Refrigeration
Fire Suppression
Retail Solutions
Building Automation and Controls
Fire Detection

Wereldwijde Map

HVAC Equipment
Security
  • DSC
Industrial Refrigeration
Fire Suppression
Retail Solutions
Building Automation and Controls
Fire Detection

Wereldwijde Map

Commercial

Veilige werkomgevingen conform de laatste regelgeving

We passen onze commerciële (brand)beveiligingsoplossingen toe om uw medewerkers een veilige werkomgeving te bieden en tegelijkertijd uw bedrijfscontinuïteit garanderen – of uw beveiligingseisen nu worden gegenereerd door dagelijkse bedrijfsvoering, specifieke bedrijfsbehoeften of externe regelgeving.

We weten dat beveiliging meer omvat dan alleen apparatuur; Johnson Controls neemt de tijd om uw omgeving te begrijpen zodat we zeker weten dat we de juiste oplossingen voor uw behoeften leveren. We voegen waarde toe van idee tot installatie en verschaffen complete beveiliging, wat uw bedrijf waardevolle tijd, middelen en geld bespaart. Onder onze commerciële klanten zijn residentiële- projectontwikkelaars, gebouwbeheerders, financiële instellingen en retailers actief.

Veilige en beveiligde werkplek

Combineer inbraakdetectie met oplossingen voor brandbeveiliging en mobiele ondersteuning voor beveiligingsbeheer om integratiemogelijkheden te benutten. Dit wordt bereikt door middel van beheerde video- en monitoringservices die kritieke informatie over gebeurtenissen melden om uw omgeving veiliger en winstgevender te maken.

Evacuatiestrategieën en procedures

In gebouwen zoals winkelcentra, kantoren, banken, distributiecentra, communicatie- en datacenters kan het een groot probleem zijn om in een noodgeval een groot aantal mensen te evacueren. In deze situaties kunnen meerdere evacuatiestrategieën nodig zijn. Om te zorgen dat essentiële bedrijfsfuncties niet worden onderbroken kan een faciliteit voor alarmverificatie nodig zijn. Deze biedt een automatische resetfunctie voor valse alarmsignalen, zodat deze het hoofdalarm niet activeren.

Elektronische toegangscontrole

Verbeter uw veiligheid door de toegang tot uw omgevingen voor medewerkers en bezoekers effectief te controleren. Onze kenmerken voor elektronische toegangscontrole omvatten onder andere cloud- en lokaal gebaseerde oplossingen, biometrische/smart card-oplossingen, intercoms en systemen voor bezoekersbeheer. Alles kan naadloos worden geïntegreerd in uw bestaande beveiligingssystemen.

Retailoplossingen

Sensormatic, het merk dat staat voor verlies-/diefstalpreventie in de retail, biedt innovatieve oplossingen die efficiency helpen verbeteren, winstgevenheid verhogen en winkelervaringen optimaliseert.

Onderhoud, technische ondersteuning en training

Om de bedrijfscontinuïteit te garanderen bieden we aanvullende services, waaronder een hoogwaardig serviceplan om uw beveiligingssysteem optimaal te laten functioneren zonder onverwachte kosten. We bieden ook trainingen aan zodat u de volledige mogelijkheden van uw systeem kunt inzetten, en technische ondersteuning.

Waarom Johnson Controls voor commercial?

We zijn een wereldwijde speler met een sterke regionale aanwezigheid en ondersteunen volledige naleving van plaatselijke recente wetgeving.

In plaats van een one-size-fits-all-aanpak bieden wij: 

  • Oplossingen op maat die aansluiten op uw wensen, schema en budget
  • Mogelijkheden om brandpreventie- en beveiligingsoplossingen te integreren in de bestaande infrastructuur
  • De beste systemen in hun klasse, aangevuld met professionele installatie en hoogwaardige service wat op afstand in onze meldkamers gemonitord wordt 
 
infographic

We helpen slimmere, veiligere en duurzamere gebouwen te creëren.

 
Bekijk de infographic (EN)

We helpen u bij het verzorgen van meer comfort, veiligheid en beveiliging bij uw commerciële faciliteiten - en verlagen uw kosten.

Neem contact met ons op

Wij zijn Johnson Controls