Verklaring over Oekraïne

Deel via
  • E-mail
Delen

Johnson Controls en onze werknemers over de hele wereld wensen Oekraïne en zijn bevolking vrede en stabiliteit toe. We geloven dat we allemaal een rol moeten spelen bij het veroordelen van geweld, en we staan achter mensen over de hele wereld die zich in solidariteit hebben verenigd om vrede te bevorderen.

Wij concentreren ons op manieren waarop wij onze lokale teams kunnen bijstaan en bieden steun aan de humanitaire hulpverlening in de regio. Hoewel we dankbaar zijn dat al onze teamleden in Oekraïne melden veilig te zijn, blijven we ons inzetten om hulp te bieden en mensen in nood te steunen, ook degenen die als onschuldige omstanders getroffen kunnen worden in deze afschuwelijke situatie.
Onze beslissingen en acties weerspiegelen onze standvastige waarden en ons engagement om te doen wat juist is. We zijn geïnspireerd door de ongelooflijke steun die onze werknemers, klanten, partners en gemeenschappen tonen voor Oekraïense mensen en hun rechten
Voortbouwend op de sterke basis van de vrijgevigheid van onze werknemers en onze dollar-voor-dollar-match, zal Johnson Controls $ 250.000 doneren om de kritieke humanitaire hulpinspanningen ter plaatse in Oekraïne te ondersteunen.

We ondernemen ook aanvullende directe en onmiddellijke actie - Johnson Controls schort haar activiteiten in Rusland op. Als zodanig zal Johnson Controls bestaande contractuele verplichtingen in de mate van het mogelijke en in volledige overeenstemming met de sancties nakomen, maar geen nieuwe zaken of orders aanvaarden.
Deel via
  • E-mail
Delen